2011-06-21

todays thing // Tommy Ton vs Nam

photos: Tommy Ton for GQ, streetfsn & mix by me

Bu kareler hepimizin ağzının suyunu akıtan, bunlarda insan mı? Neden İstanbul' da bu türden erkek yok dedirten Milano Erkek Moda Haftasından. O kadar yaratıcı ve keyifli kareler var ki bence bayan giyimini sollar da geçer. Her bir kare kendine tekrar tekrar baktırıyor, beyler sakın bizim çok alternatifimiz yok bir saat bir yüzük demeyin. Bak elin italyanı neler yapıyor. Ee boşuna "italian job" demiyorlar :)
Moda haftası dedin mi ya Tommy Ton' un ya da Scott Schuman' ın kareleri merak edilir. Ama bence biri daha var ki oldukça başarılı  O da almış kamerasını eline atmış kendini sokaklara.
Kim mi? "Nam" nam-ı diğer Streetfsn. Yukarıdaki üstteki kareler Tommy' nin objektifinden, alttakiler ise Nam' ın.
Bakış açıları biraz benzer mi ne? Umarım bir etkilenme söz konusu değildir çünkü "özgün" insan severiz;) ciao! 
These fotos are from Milan Men Fashion Week, i am sure as all of u girls know, yep those guys are hot!
There are really so creative looks that could easily competitive by woman fashion. Boys! plese i dont wanna hear same old thing "we dont have much alternative, just a watch or a ring..." Look what italians done! that is absolute "italian job".
When there is a fashion week or smth fashion, we all want to see the fotos by Tommy Ton or Scott Schuman took. But lately someone cathes ma eye too.
Who? That is "Nam" aka Streetfsn. The fotos that u see above top Tommy's and the one under them Nam's. A little bit same point of view ha? I hope there wont be more "influence" because we love "original" ;) ciao!

Hiç yorum yok: